Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2017 16:49 - За съвет
Автор: wesko Категория: Други   
Прочетен: 1311 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 07.03.2017 16:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Уважаеми сънародници,
уведомявам всички онези от вас които ще четат в групата обявленията за работа както и ще търсят възможност да се свързват с мен за консултация и по-подробна информация, че от днес ще могат да се свързват с мен на телефон 0884119864, за да предоставя подробна и актуална информация относно свободните работни места в Чехия.
Знайте също, че можете по всяко време да ми пишете на лични съобщения във Фейсбук /месенджер/ и при всички случай до няколко часа ще получите компетентен отговор.
Благодаря Ви за разбирането и Ви желая най-вече здраве!
Другото - както отреди Бог!
https://www.facebook.com/groups/1205250629595772/?fref=ts



Гласувай:
2



1. wesko - Добър ден, днес имам удоволствието ...
09.03.2017 18:16
Добър ден,
днес имам удоволствието да ви представя една нова алтернатива за работа, за онези от Вас които търсят работа на топло, светло и чисто. Става въпрос за Завода за микропроцесорни системи и кабелови свръзки на немската компания MD ELEKTRONIK разположенен в Чешка Република в близост до град Пилзен.Завода произвежда всичко онова което се вижда като кабелови системи когато отворите капака на една кола, както и всички кабели вървящи в целия автомобил. Компанията произвежда за 28 автомобилни гиганта по цял Свят и произвежда цялостното оборудване относно електроника и кабелови свръзки за 170 вида автомобили. В завода работят над 4500 души, 75 процента от които са жени.
Мъже се приемат също.
Завода за микропроцесорни системи и кабелови свръзки на немската компания MD ELEKTRONIK работи от 20 години денонощно без прекъсване, на 3 или 4 сменен режим. Месечно се отработват 230-250 Лицата се назначават само и единствено на главен основен трудов договор въз основа на което се осигуряват пенсионно и здравно. Както казах във завода работят предимно жени. Ограничение във възрастта няма. Жените работят като седят удобно на тапицирани столове и всяка жена си има самостоятелно бюро с осветителна лампа. Какво работи - сглабя малки буксички с кабелчета. Или добавя различни малки приставки в буксичките. Лека финна работа. Мъжете които се приемат и започват работа работят същото както съпругите им. В залите на завода е светло, топло, чисто,
Приемат се хора без ограничение.
Възможно е за жени изпаднали във финансови затруднения и желаещи да постъпят на работа веднага да им покрием пътните разноски от мястото където се намират независимо по коя точка на Света до Чехия и по специално до град Пилзен.
Трябва да се знае предварително, че реално хората започват работа след около седмица. Първият ден е жилищно настаняване, следващ от ден-два почивни през които лицето се вписва в Единната електронна система на MD ELEKTRONIK и се планира за обучение, следва ден обучение в администрацията, където официално се разясняват нещата свързани със заплатите, начина на заплащане, размера на плащане, осигуряване, платени и неплатени отпуски, болници, лекари, извинителни бележки, следват два дни обучение в учебния център на завода, от които първият теория и запознаване с устройството и правилника действащи в предприятието, безопасност на труда, безопасност на здравето, втория- практика където получавате първоначален опит. Издава ви се документ и ви се казва от следващия ден в коя смяна и къде точно тръгвате на работа. Ето защо трябва да знаете, че приблизително една седмица може да протече така докато реално започнете работа.
Аванси се дават след отработени пет дни след започване на работа по 1000 крони на седмица (70 лв).Настаняването е в добри квартири.Хотела е безплатен, Транспорта до работа и обратно е безплатен. И имате съответно здравно и социално осигуряване без да ви се удържа от ставката за осигуряване абсолютно нищо,
Кандидастването се осъществява чрез реален профил във Фейсбук, като се изискват 4 неща да са на лице:
1. Снимка може от модерен телефон до гърдите на бял фон
2. Копие на лична карта
3. С едно изречение да напишете кое училище и коя година сте завършили, града в който се намира учебното заведение и придобитата специалност
4. Заплатена такса от 20 лева за подготовка пакета от документи за назначаване , което си е отделна услуга по сметка на ДСК
БАНКА ДСК номер сметка 02/ 0000 0000 2358 8957
IBAN: BG 69 STSA 9300 0023 5889 57
ОСНОВАНИЕ ЗА ПЛАЩАНЕ : "Изработка на СВ европейски формат на чешки език"
ВНИМАНИЕ: за цоциално слаби граждани и граждани изпаднали във временно финансово затруднение заплащаме билета от София до Прага 120 лева на автобусна компания МЕТРО. Като за целта е необходимо да приложат свободен текст молба.
Сърдечно препоръчвам автобусна компания МЕТРО като имайте предвид , че е възможно пътуването от София към Прага в дните - вторник, четвъртък и неделя сутринта от 9.30 часа от София от международната автогара.
Заявки за резервация и места можете да направите по всяко време на телефон :0884119864
Харесва миПоказване на още реакцииКоментарСподеляне
цитирай
2. wesko - СЪВЕТИ И ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРИ НУЖДАЕЩИ СЕ ОТ РАБОТА В ЕВРОПА .Групата е създадена с основна цел да се публикуват обяви за работа на територията на Чешката държав
09.03.2017 18:19
РАБОТА ЗА ХОРА НЕВЛАДЕЕЩИ ЧЕШКИ ЕЗИК
В ЗАВОДИТЕ НА ФИРМА IDEAL- automotiv
Към настоящият момент конкретно мога да ви предложа работа за хора незнаещи чешки език в някои от заводите на ИДЕАЛ- аутомотив. Заводите на фирма ИДЕАЛ-аутомотив са шест и са разположени в пилзенски регион. Това са специализирани заводи за производство на облицовачни кори за от вътрешната страна на вратите на автомобилите, тавана на автомобилите, багажника на автомобилите и предното табло на автомобилите, както и отдолу покраи мотора.
Тъй като продуктите които се произвеждат а именно тези облицовъчни кори са големи по размери, от тук и производствените линии и помещения са големи, това прави на практика заводите на ИДЕАЛ - аутомотив огромни по площ и размери. Всеки един е с численост на персонала между 2000 и 2500 души.
Произвеждат се облицовъчни кори за редица известни марки и автомобилни концерни. Работи се без прекъсване 24 часа, нон-стоп. Смените са по 8 часа в 21 дни от месеца, 9 дни са почивни.
Сутрешните смени са от 6.00 до 14.00 часа. Следобедните смени са от 14.00 до 22.00 часа и нощните смени са от 22.00 до 6.00 часа сутринта. На всеки два часа има почивка от 5-10 минутки, и на всеки четири часа има голяма почивка от половин час.
Една седмица сте сутрешна смена, другата седмица сте втора и третата седмица сте нощна смена. И така се въртите. Необходимо е да се знае от работниците че при сутрешна смена могат по договаряне с мистъра от следобедната смена да остават още половин или една цяла смена допълнително на работа. Тоест от 8-ца да изкарат 16-ка.
Всеки час се заплаща допълнително. Което ви увеличава заплатата с толкова с колкото повече часове сте отработили допълнително.
Работата. Работа в завеодите на ИДЕАЛ- аутомотив е лека и разбираема. Почти всичко е автоматизирано и механизирано, а човешките дейности са съвсем опростени. Ще разкажа така: тези облицовъчни кори се произвеждат от така наречения сандвич. Слага се на една маса от двама мъже лист балатум, лист тензух и лист килим и този сандвич се поставя в преса, която като го приклопи за минута под въздействието на много висока температура се получасва кората, облицовъчната кора. После мъжете я поставят на стойка на робот. Робот който да си го представите е толкова модерен че може да се сравни с космическа техника. Този робот изрязва с точност до милиметър кората, измива я и я обдухва, всичко това за една минута.
Когато робота изхвърли готовата кора тя тръгва по пътя на женските ръце. Няколко жени започват, първата обдухва с пистолет който пистолет има силна струя въздух ако някъде има попаднали прашинки обдухва кората да стане идеално чиста. Втората жена проверява ъгълчетата на кората където робота е изрязъл и ако открие някъде леко да цъфти килимчето от основната кора с два три милиметра, взема пистолет който пускйа капчици течно лепило. Поставя една две капчици и леко прилепва с пръсти ръбчето на кората така че да бъде перфектно.
Третата жена лепи етикети с бар кодове на съответната кора, в който бар код е закодиран продукта. Четвъртата жена поставя по кората различни допълнителни неща, например щипките с които кората се захваща за колата, мрежички при корите на вратите., запалките и др.
Другата жена проверява и обгаря леко с пистолет който лъха горещ въздух, обгаря бързо ръбовете на кората да няма стърчащи власинки от килимчето, така че ръбовете на кората да са гладки - заводски.
Другата жена ги подрежда в палета като слага между тях изолационни материали.
И така нататък лека работа и съвсем елементарна
Заплащането е първият месец стартово 80 крони и от вторият месец 90 крони до края.
Първият месец/ само което са тридесет дни/ се смятат върху ставка от 80 крони за 1 отработен час
а от втория месец нататък до края докато седите на работа се смятат по 90 крони за 1 отработен час
по график имате задължителен месечен работен фонд в порядъка на 165 часа
от тук нагоре можете да доотработвате колкото ви душа иска...
Хотела е безплатен, Транспорта до работа и обратно е безплатен. И имате съответно здравно и социално осигуряване без да ви се удържа от ставката за осигуряване абсолютно нищо, Аванси се дават целогодишно, ежеседмично на според нуждите на хората , кой колкото поиска и когато поиска.
Настаняването е в добри квартири. В ИДЕАЛ-аутомотив в Тахов настаняваме в ПАРК ХОТЕЛ ТАХОВ. Хотела е много хубав разположен високо в планината, чист въздух, в непосредствена близост до него е търговски център, поща, полиция, отсреща през шосаето е фермерски открит пазар. Надолу са ревсторанти и ресторанти - ум да ти заиде от заведения...
Кандидастването се осъществява чрез реален профил във Фейсбук, като се изискват 4 неща да са на лице:
1. Снимка може от модерен телефон до гърдите на бял фон
2. Копие на лична карта
3. С едно изречение да напишете кое училище и коя година сте завършили, града в който се намира учебното заведение и придобитата специалност
4. Заплатена такса от 20 лева за подготовка пакета от документи за назначаване , което си е отделна услуга по сметка на ДСК
БАНКА ДСК номер сметка 02/ 0000 0000 2358 8957
IBAN: BG 69 STSA 9300 0023 5889 57
ОСНОВАНИЕ ЗА ПЛАЩАНЕ : "Изработка на СВ европейски формат на чешки език"
ВНИМАНИЕ: за цоциално слаби граждани и граждани изпаднали във временно финансово затруднение заплащаме билета от София до Прага 120 лева на автобусна компания МЕТРО. Като за целта е необходимо да приложат свободен текст молба.
Сърдечно препоръчвам автобусна компания МЕТРО като имайте предвид , че е възможно пътуването от София към Прага в дните - вторник, четвъртък и неделя сутринта от 9.30 часа от София от международната автогара.
Заявки за резервация и места можете да направите по всяко време на телефон 0884119864 вескоатанасов
Харесва миПоказване на още реакцииКоментарСподеляне
цитирай
3. wesko - ПРОМИШЛЕНА ПЕРАЛНА – Кралупи над ...
09.03.2017 18:20
ПРОМИШЛЕНА ПЕРАЛНА – Кралупи над Вълтава ( на 22 км от столицата на Чехия – Прага). Промишлената перална работи от 30
години, денонощно без прекъсване, нон-стоп, вътре всички помещения са много топли ( работи се по къс ръкав и финни летни бели панталони), температурата е около 25-28 градуса по Целзий, работи се правостоящи на линка, ако сте на барабана то след като барабана изхвърли поредната порция изпрано и изтискано пране на лентата пред него, вие сте по двама души от двете страни на лентата, тоест четири човека, разделяте прането кърпи, хавлии, чаршафи, калъфки, и др. в колички около вас. Ако сте на гладачния барабан закачвате на две кукички чаршафите, барабана си ги автоматично обдухва и поема навътре от другата страна излизат перфектно огладени. Ако сте в салона за сплащане на работно облекло, сплащате изпрано и изгладено от пералните машини работно облекло по точно определен начин и го пакетирате в найлонови пликове специални за тази цел. И други оперативни места. Смените са по 12 часа само дневни от 6.00 до 18.00 часа като има две почивки от по 30 минути. И няколко от по 5-10 минутки. Работи се 6 дни в седмицата. Заплащането е 70 крони на час. Имате и съответното пенсионно и здравно осигуряване. Настаняването в Кралупи над Вълтава се осъществява в общежитие – хотел на 4 етажа, голям, нещо подобно на бившите СПА центрове в България, по двама, трима и четирима в стая, тоалетни и бани общи за етажа – мъжки и дамски, на всеки етаж има обособена стая за кухня – с кухненски бокс, голяма маса със столове за хранене, на партера на хотела има денонощна рецепция с рецепционистки, денонощен бар и денонощен хранителен магазин разположен до рецепцията.
Хотела е на 5 минути пеша от предприятието.
Аванси се дават по 1000 крони на седмица (които са напълно достатъчни за храна, напитки и неща от първа необходимост за седмицата). Заплати се изплащат на 25-то число в месеца за предходния месец след удържане на 3600 крони месечен наем за хотела и 4 аванса по 1000 крони общо 4000 крони. При отработени примерно 26 дни по 11 часа чисто са 286 часа по 70 крони са 20 020 крони минус 7600 крони (наем плюс аванси) остава чиста сума 12 420 крони. Това са 955 лева чисто месечно.
Кандидатстването за работа се осъществява като от личния си профил на фейсбук ми изпратите снимка представителна до гърдите на бял фон. Копие (може снимано от модерен телефон ясно и добре) лице и гръб на личната карта. Внесена такса по сметка на ДСК:
Заплатена такса от 20 лева за подготовка пакета от документи за назначаване , което си е отделна услуга по сметка на ДСК
БАНКА ДСК номер сметка 02/ 0000 0000 2358 8957
IBAN: BG 69 STSA 9300 0023 5889 57
ОСНОВАНИЕ ЗА ПЛАЩАНЕ : "Изработка на СВ европейски формат на чешки език"
След като преведете таксата и изпратите снимката си и копие на личната си карта (кристално чисто и четливо!) напишете на коя дата ще пътувате за да бъдете посрещнат в Прага на централната автогара.
необходимо да разполагате с 120 лева за билет София – Прага.
Сърдечно препоръчвам пътуването да се осъществява с автобусна компания „МЕТРО‘ от София в дните вторник, четвъртък и неделя само сутрин от 9.30 часа само от международната автогара – София.
Автобусите на фирма МЕТРО са много луксозни, разполагат със стюардеса която непрекъснато разнася през цялото време на пътуването безплатно кафе, натурални сокове, минерална вода, вафли, бонбони. Автобусна компания МЕТРО е най-добрият международен автобусен превозвач! Заявки за места и билети се правят на лични във фейсбук или на посочените по долу телефони за контакти, както можете да заплатите и билета с отделна вносна бележка по горната банкова сметка като в основание за плащане посочите и напишете :
„ 1 брой билет София – Прага“
За всички допълнителни въпроси не се колебайте да ползвате следният телефон:0884119864
цитирай
4. wesko - ПЕЧАТНИЦА – град Пилзен Работата ...
09.03.2017 18:22
ПЕЧАТНИЦА – град Пилзен
Работата е от 6.00 до 18.00 часа или 23.00 часа по 12 или 16 часа.
Подреждат се книги на палета.
Заплащане 100 крони на час.
Работи се 25 дни по 11 часа чисто са 275 часа по 100 крони/час са
27500 минус удръжка наем и аванси 7600 крони ( наем 3600 крони и 4 аванса по 1000 крони – 4000 крони) остава чиста заплата 19 900 крони. Това са 1530 лева чисти пари.
Настаняването се осъществява в курортно селище „ЧЕРНОТИН“
Където хотела е 4-звезди, има ресторант, автомат за цигари.
Има модерна кухня. Има наличие на безжичен интернет, стаите са само за по двама души в стая, с плазмазен телевизор. Неудобство е че курортно селище „ЧЕРНОТИН“ се намира извън населената част и няма в близост магазини и други заведения освен работещият луксозен ресторант в него. Наемът е 3600 крони удържащ се от заплатата плюс авансите (4 аванса от по 1000 крони). Транспорта до град Пилзен е безплатен. А градския транспорт с градските автобуси до град Пилзен извън работа са евтини (билетчето е 16-28 крони).
Кандидатстването за работа се осъществява като от личния си профил на фейсбук ми изпратите снимка представителна до гърдите на бял фон. Копие (може снимано от модерен телефон ясно и добре) лице и гръб на личната карта. Внесена такса по сметка на ДСК:
Заплатена такса от 20 лева за подготовка пакета от документи за назначаване , което си е отделна услуга по сметка на ДСК
БАНКА ДСК номер сметка 02/ 0000 0000 2358 8957
IBAN: BG 69 STSA 9300 0023 5889 57
ОСНОВАНИЕ ЗА ПЛАЩАНЕ : "Изработка на СВ европейски формат на чешки език"
След като преведете таксата и изпратите снимката си и копие на личната си карта (кристално чисто и четливо!) напишете на коя дата ще пътувате за да бъдете посрещнат в Прага на централната автогара.
необходимо да разполагате с 120 лева за билет София – Прага.
Сърдечно препоръчвам пътуването да се осъществява с автобусна компания „МЕТРО‘ от София в дните вторник, четвъртък и неделя само сутрин от 9.30 часа само от международната автогара – София.
Автобусите на фирма МЕТРО са много луксозни, разполагат със стюардеса която непрекъснато разнася през цялото време на пътуването безплатно кафе, натурални сокове, минерална вода, вафли, бонбони. Автобусна компания МЕТРО е най-добрият международен автобусен превозвач! Заявки за места и билети се правят на лични във фейсбук или на посочените по долу телефони за контакти, както можете да заплатите и билета с отделна вносна бележка по горната банкова сметка като в основание за плащане посочите и напишете :
„ 1 брой билет София – Прага“
За всички допълнителни въпроси не се колебайте да ползвате следният телефон:0884119864 веско атанасов
цитирай
5. wesko - ХЛЕБОЗАВОД НА „ПЕНАМ“ Работи се ...
09.03.2017 18:23
ХЛЕБОЗАВОД НА „ПЕНАМ“
Работи се по 10 часа на смяна в хлебозавода, при температура леко по ниска от нормалната (около 15 градсуса по Целзий) тъй като се работи със листово тесто, което при по топла атмосфера бързо шупва.
Работи се средно 25 дни по 9 часа чисто /ден са 225 часа по 100 крони/часа това са 22 500 крони минус удръжка за наем и аванси 7600 крони ( наем 3600 крони и 4 аванса по 1000 крони) остава чиста заплата от 14 900 крони. Това са 1 146 лева чисти пари.
Може да се работи 31 дни в месеца, колкото пожелаете. Настаняването е същото в курортно селище „ЧЕРНОТИН“ при наем от 3600 крони удържащ се от заплатата в края на месеца плюс изплатените 4 аванса от по 1000 крони. Транспорта до работа и обратно е безплатен и подсигурен от агенцията. Имате във всички
Предприятия където и да сте назначени законното здравно и пенсионно осигуряване.
След назначаването ви след около месец получавате съответно здравния протокол за здравноосигурителен номер а до три месеца след това и европейска здравноосигурителна карта, даваща ви право да се лекувате безплатно в 28-те страни членки на Европейския съюз.
Кандидатстването за работа се осъществява като от личния си профил на фейсбук ми изпратите снимка представителна до гърдите на бял фон. Копие (може снимано от модерен телефон ясно и добре) лице и гръб на личната карта. Внесена такса по сметка на ДСК:
Заплатена такса от 20 лева за подготовка пакета от документи за назначаване , което си е отделна услуга по сметка на ДСК
БАНКА ДСК номер сметка 02/ 0000 0000 2358 8957
IBAN: BG 69 STSA 9300 0023 5889 57
ОСНОВАНИЕ ЗА ПЛАЩАНЕ : "Изработка на СВ европейски формат на чешки език"
След като преведете таксата и изпратите снимката си и копие на личната си карта (кристално чисто и четливо!) напишете на коя дата ще пътувате за да бъдете посрещнат в Прага на централната автогара.
необходимо да разполагате с 120 лева за билет София – Прага.
Сърдечно препоръчвам пътуването да се осъществява с автобусна компания „МЕТРО‘ от София в дните вторник, четвъртък и неделя само сутрин от 9.30 часа само от международната автогара – София.
Автобусите на фирма МЕТРО са много луксозни, разполагат със стюардеса която непрекъснато разнася през цялото време на пътуването безплатно кафе, натурални сокове, минерална вода, вафли, бонбони. Автобусна компания МЕТРО е най-добрият международен автобусен превозвач! Заявки за места и билети се правят на лични във фейсбук или на посочените по долу телефони за контакти, както можете да заплатите и билета с отделна вносна бележка по горната банкова сметка като в основание за плащане посочите и напишете :
„ 1 брой билет София – Прага“
За всички допълнителни въпроси не се колебайте да ползвате следният телефон:0884119864 веско атанасов
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wesko
Категория: Други
Прочетен: 18310
Постинги: 6
Коментари: 9
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031